Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Food And Accomdation Is Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | South Indian
More info about this South Indian Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mother Care PG will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mother Care PG expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to have the following skills: South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 17 A. High Court Colony Road W.D, PWD Road near Pratanada, Jodhpur, Rajasthan 342001 India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Mother Care PG expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more