Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Shop Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sri Venkateshwara Medicals will provide a salary in the range of 6500 INR to 6500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sri Venkateshwara Medicals expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sri Venkateshwara Medicals does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 77, Radha Nagar Main Road, Chromepet, Chennai - 600044..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sri Venkateshwara Medicals expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday