Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Avadi
Working Hours :
0+:0pam - 6:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Should Take Care Of Panel Bending Or Laser Cutting Or Cnc Bending Machine. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer
More info about Salvagini Panel Bending Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kgrfabtek will provide a salary in the range of 14000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kgrfabtek expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kgrfabtek expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kgrfabtek expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kgrfabtek 230/231 sidco women's industrial estate ,kattur .chennai 571425.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kgrfabtek expects the candidate to work for the following hours: 0+:0pam - 6:00pm | Monday to Saturday.
Read more