Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain.
More info about this Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Myspectz will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Myspectz expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Myspectz does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Talegaon Dhamdhere Pune Maharashtra.
8. What are the timings of this job?
Ans. Myspectz expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more