Confidential
Store Assistant
Confidential • Bakrol Bujrang, Gujarat • via Post Job
23 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Responsibilities of candidates include:
• Ensure high levels of customer satisfaction through excellent sales service
• Maintain outstanding store condition and visual merchandising standards
• Answer questions about products and services
• Assist with inventory management
• Demo and explain products and services to customers
• Stack and display goods for sale
• Accept payments and record s...
Show full description
Report this listing
Confidential
Private Company Driver
Confidential • Shela, Gujarat • via Post Job
23 hours ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Drive Company'S Car; License Is Must. Type : Private Big car | Driving, Recovery Operations, Collection Management, Company
More info about this Private Company Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Harish Patil will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Harish Patil expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to have the following skills: Collection management, Company, Driving, Private big car, Recovery operations.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: AHMEDABAD gujarth | 25 minutes from Ashok Vatika station by Share Auto.
8. What are the timings of this job?
Ans. Harish Patil expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Read more