Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Lonikand
Working Hours :
08:00 am - 8:00 pm
Additional Info
Filling Petrol / Diesel / Cng In Customer Vehicles. Checking Meter And Collecting Money.
More info about Petrol Pump Filling Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ravi Baandal will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ravi Baandal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ravi Baandal does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Baandal Petroleum Dealer Bharat petroleum corporation lt Gat no-321-2 Pune nagar road Lonikand Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ravi Baandal expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00 pm.
Read more