Sponsored
Verified Job Driver

Personal Driver

Jaipur, Rajasthan
views
Driver
#314126
Remote / WFH

Job Description

Drive Owner'S Car. 1 - 2 Years Experience Compulsory. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Personal will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Personal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Personal expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Personal expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bani Park, Ghiya Marg, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Personal expects the candidate to work for the following hours: 10: 00 AM - 8:00 PM Monday to Saturday
View more Personal Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Driver

More jobs you might like

Driver | New Delhi krishna3 Verified
New Delhi, Delhi Driver

An alternative to traditional driving jobs in New Delhi. If you’re looking for driver jobs in New Delhi, give Uber a try instead. Get paid t...

Posted 6h ago View Details
Auto Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 18200 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 13h ago View Details
Uber Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 40000 - Rs. 42000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 13h ago View Details
Transport Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work ...

Posted 13h ago View Details
Company Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male On...

Posted 13h ago View Details