Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Anna Salai
Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Should Fill Forms In The Office. Should Know Basic English Reading Writing. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about Office Assistant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Oscar Domestic Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Oscar Domestic Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Oscar Domestic Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Oscar Domestic Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anna Salai, Chennai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Oscar Domestic Services expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Read more