Sponsored
Verified Job Receptionist

Front Desk Manager

Indore, Madhya Pradesh
views
Receptionist
#474273
Remote / WFH

Job Description

Salary Range :
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Manik Bagh Road

Working Hours :
Day and night shifts available

Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.

More info about Front Desk Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kiwi Inn Hotel will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kiwi inn hotel near Sindhi Colony chouraha. Kiwi inn Vijay Nagar 78scheme nagar Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kiwi Inn Hotel expects the candidate to work for the following hours: Day and night shifts available.
View more Front Jobs in Indore →
Sponsored

Similar Openings in Receptionist

More jobs you might like

Front Desk Receptionist sanjit Verified
Noida, Uttar Pradesh Receptionist

Salary Range : Rs. 16000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrang...

Posted 3h ago View Details
Receptionist Cum Typist sanjit Verified
Delhi, Delhi Receptionist

Salary Range : Rs. 7000 - Rs. 11000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female On...

Posted 3h ago View Details
Receptionist Cum Telecaller sanjit Verified
Delhi, Delhi Receptionist

Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 3h ago View Details
Dental Receptionist sanjit Verified
Gurgaon, Haryana Receptionist

Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 3h ago View Details
Receptionist/Manager sanjit Verified
Gurgaon, Haryana Receptionist

Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 70000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 3h ago View Details
Administrative Receptionist sanjit Verified
Greater Noida, Uttar Pradesh Receptionist

Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female On...

Posted 3h ago View Details