Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 66000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Mansarovar
Working Hours :
Flexible work timings any time login and logout Work in your free .Weekly payment
Additional Info
No Services Charges Direct Company Hiring Food Delivery Boys Earn Upto 30.000 To 50.000 Per Month Flexible Work Timings Any Time Login And Logout Work In Your Free .Weekly Payment.Joining Bonus Upto 10.000 Join Today Limited Vacancy Call Us For More Information Documents Required (1)Aadhar Card (2) Pan Card 3 Bank Pass Book 4) Rc.
More info about Food Delivery Biker Jobs Call 7++6+... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SWIGGY will provide a salary in the range of 35000 INR to 56000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SWIGGY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SWIGGY does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jaipur..................
8. What are the timings of this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to work for the following hours: Flexible work timings any time login and logout Work in your free .Weekly payment.
Read more