Sales And Marketing Posting. Should Have : Bike License
More info about this Field Sales Officer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Garuda Enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Garuda Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Garuda Enterprises expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai Kodambakkam best hospital opposite.
8. What are the timings of this job?
Ans. Garuda Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm Monday to Saturday