Salary Range :
Rs. 24000 - Rs. 36700 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Tonk Phatak
Working Hours :
FLEXIBLE
Additional Info
We Are Hiring Delievery Boys For Zepto Company . Weekly Salary Milegi. 8 Hours Login Rahna Hai . Week Me 6 Days Kaam Karna Hota Hai . 1 Off Milta Hai Monday To Friday Ke Bich Me . Agar Aap Daily 20 Order Karte Ho Aur 6 Days Me 100 Order Complete Ho Jaate Hai To Apko 3000 Ka Incentive Milega Salary Se Alag . Joining Bonus Milega 5000 Ka We Are Hirin. Should Have : Bike
More info about Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Workstar Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 24000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JAIPUR-TONK PHATAK.
8. What are the timings of this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: FLEXIBLE.
Read more