Salary Range :
Rs. 34000 - Rs. 47300 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Shastri Nagar
Working Hours :
8 hours
Additional Info
Grocery Items Deliver Karna Hai Near By Store Milega 8 Ghante Ki Job Hai 3 Km Ke Area Mein Delivery Karni Hogi Weekly Salary Milti Hai Flexible Timing Hai Week Mai 8 Se + Hazar Tak Earn Kar Sakte Hai. Should Have : Bike
More info about Delivery Boy Biker Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Workstar Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 34000 INR to 43000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JAIPUR-SHASTRI NAGAR.
8. What are the timings of this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 8 hours.
Read more