Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Ramnagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. Should Have : Bike
More info about Delivery Boy Biker Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. blinkit will provide a salary in the range of 35000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. blinkit expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. blinkit expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 58 harvansh vihar colony.
8. What are the timings of this job?
Ans. blinkit expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more