₹16T–₹21T a month
Full–time
Main Stock Entry, Inward -Outward Entry, Experience Expert In Excel. Responsible For Entering Accurate Data. Reviewing Data For Errors. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Data Entry Operator - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pego Hardware will provide a salary in the range of 16000 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pego Hardware expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pego Hardware does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pego Hardware expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 28/1/8 sahibabad industrial area. site 4..
8. What are the timings of this job?
Ans. Pego Hardware expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more