A Data Entry Operator Is A Professional Who Is In Charge Of Entering All The Data Into Different Computer Databases. In Addition, They Manage And Maintain Effective Record Keeping, Organizing Files To Collect Information For Future Use.Hiring For This Rolepost This Job For Freeor. Skills Needed : Computer | 30 WPM Typing Speed
More info about this Data Entry Operator - Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quest Software will provide a salary in the range of 12500 INR to 21000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quest Software expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quest Software expects the candidate to have the following skills: 30 wpm typing speed, Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no 533, sect 25, nigadi pradhikaran Pune - 411028.
8. What are the timings of this job?
Ans. Quest Software expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more