Sponsored
Verified Job Back Office / Data Entry

Data Entry Operator

Chennai, Tamil Nadu
views
Back Office / Data Entry
#296670
Remote / WFH

Job Description

Responsible For Collecting And Entering Data, Updating Changes, Maintaining Sheets, Organise Files And Paper Works.

More info about this Data Entry Operator Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Win Tech Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 148 , Redhills road , pudur Ambattur Chennai -600053.

8. What are the timings of this job?
Ans. Win Tech Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Data Jobs in Chennai →
Sponsored

Similar Openings in Back Office / Data Entry

More jobs you might like

Back office, Non voice krishna3 Verified
Agra, Uttar Pradesh Back Office / Data Entry

Job descriptionPERMANENT WORK FROM HOME2023 graduate can also applyAn Urgent Requirement For graduates and under graduates for Back officeSa...

Posted 4h ago View Details
Office Assistant (back office) krishna3 Verified
Ajmer, Rajasthan Back Office / Data Entry

Roles and Responsibilities1. Receiving, processing, invoicing, and dispatch of sales orders.2. Passing relevant and proper entries in Order ...

Posted 5h ago View Details