Sponsored
Verified Job Back Office / Data Entry

Data Entry Executive

Ahmedabad, Gujarat
20000.00 ₹
0 views
Back Office / Data Entry
#781056
Remote / WFH
HariKrishna Softtronix

Job Description

Shela, Ahmedabad
Back Office
Fresher
Speak Thoda English
HariKrishna Softtronix
12th Pass
Posted on: 8/8/2026
Job Timings
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Interview Timings
11:00 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday

Job Address
Shela, ahmedabad

Job Description
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Shela

Working Hours :
9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Input And Update Data Accurately Into Systems Or Databases. Verify The Integrity Of Information And Resolve Inconsistencies. Generate Reports And Support Teams With System-Related Tasks.

More info about Data Entry Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HariKrishna Softtronix will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HariKrishna Softtronix expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HariKrishna Softtronix does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shela, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. HariKrishna Softtronix expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
View more Data Jobs in Ahmedabad →
Sponsored

Similar Openings in Back Office / Data Entry

More jobs you might like

Female Office Executive rajani Verified
Ahmedabad, Gujarat Back Office / Data Entry

Role & responsibilities ; handle day to day office administration, manage company social media accounts , draft qualified emails and com...

Posted 1h ago View Details
Head of Financial Information Neeraj Kumar Jhinjha Verified
Montréal, Quebec Back Office / Data Entry

Head of Financial Information Finance and Accounting Permanent Position Since 1984, Cirque du Soleil Entertainment Group has been focusing o...

Posted 1h ago View Details
Executive Assistant Neeraj Kumar Jhinjha Verified
Montréal, Quebec Back Office / Data Entry

Executive Assistant – Office of the President Administrative Support Full-Time position Position Summary Reporting directly to the President...

Posted 1h ago View Details
Office clerk Neeraj Kumar Jhinjha Verified
Montréal, Quebec Back Office / Data Entry

Within your team, your essential role will be: balancing cash registers; prepare payroll; maintain employee files; send documents and inform...

Posted 1h ago View Details
Community Associate Neeraj Kumar Jhinjha Verified
Montréal, Quebec Back Office / Data Entry

Location City: Verdun Country: Canada Location Type: On-site Contract Type: Permanent Employee Type: Full Time Essential Languages: English,...

Posted 2h ago View Details
Seasonal Sales Associate Neeraj Kumar Jhinjha Verified
Montréal, Quebec Back Office / Data Entry

Values & Innovation At Under Armour, we are committed to empowering those who strive for more, and the company's values - Act Sustainabl...

Posted 2h ago View Details