Salary Range :
Rs. 0 - Rs. 43800 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Gopalpura
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Deliver Courier Packet To The Given Address In Verified Pincode Nearby Locations. Orders Must Be Given To Candidates. Without Any Fix Target And Earn Extra Incentives. Should Have : Bike
More info about Courier Delivery Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Workstar Manpower Private Limited will provide a salary in the range of 0 INR to 0 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to have the following skills: Bike.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pratap nagar , jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Workstar Manpower Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more