Requirement Female Staff - Receptionist /Cook/Chef/Helper . We Prepare Continental, Gym Diet , Healthy Food Etc. We Are Located At Maruti Vihar Gurgaon .Freshers Are Most Welcome. Urgent Hiring . Coffee-Tea-Juice, South Indian, North Indian | Skills Needed : Tandoor, Continental
More info about this Cook/ Chef/ Helper Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Treadmeal will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Treadmeal expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Treadmeal expects the candidate to have the following skills: Coffee-tea-juice, Continental, North indian, South indian, Tandoor.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1437, Maruti vihar, mg road, near Shanti Gas service, Chakkarpur Gurgaon Haryana NA.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Treadmeal expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Report this listing
The Treadmeal
Read more