Sponsored
Verified Job Back Office / Data Entry

Collection Tele Calling

Chennai, Tamil Nadu
views
Back Office / Data Entry
#378076
Remote / WFH

Job Description

Banking Cash Collection Backend And Tele Calling.

More info about this Collection Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Access will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Access expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Access does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO 145,17TH MAIN ROAD,THIRUMOOLAR COLONY ANNA NAGAR.CHENNAI-600040.

8. What are the timings of this job?
Ans. Access expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Collection Jobs in Chennai →
Sponsored

Similar Openings in Back Office / Data Entry

More jobs you might like

Back office, Non voice krishna3 Verified
Agra, Uttar Pradesh Back Office / Data Entry

Job descriptionPERMANENT WORK FROM HOME2023 graduate can also applyAn Urgent Requirement For graduates and under graduates for Back officeSa...

Posted 4h ago View Details
Office Assistant (back office) krishna3 Verified
Ajmer, Rajasthan Back Office / Data Entry

Roles and Responsibilities1. Receiving, processing, invoicing, and dispatch of sales orders.2. Passing relevant and proper entries in Order ...

Posted 4h ago View Details