Sponsored
Verified Job Customer Support / TeleCaller

Clothes Sales Retail

Shillong, Meghalaya
views
Customer Support / TeleCaller
#308444
Remote / WFH

Job Description

Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Clothes

More info about this Clothes Sales Retail Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monalisa will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monalisa expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monalisa expects the candidate to have the following skills: Clothes.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Igp shillong.

8. What are the timings of this job?
Ans. Monalisa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Clothes Jobs in Shillong →
Sponsored

Similar Openings in Customer Support / TeleCaller

More jobs you might like

Customer Support Agent amit3 Verified
Mumbai, Maharashtra Customer Support / TeleCaller

At TalentPop App, we believe customer support is more than just answering questions — it’s about building trust and connection. We’re on the...

Posted 6h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Customer Support / TeleCaller

Job Summary - The Call Center SPOC (Single Point of Contact) will be responsible for coordinating with AMC and CAMS to ensure smooth operati...

Posted 6h ago View Details
Ajmer, Rajasthan Customer Support / TeleCaller

We’re Hiring International Customer Support Executive BPO Sector Are you passionate about customer service and confident in communicating in...

Posted 7h ago View Details