Good In Making South Indian Especially Kerala Food ,Ensuring Food Quality And Taste, Maintain Food ClealinessWant Candidates Only From Mumbai. South Indian, Restaurant Experience
More info about this Chef/Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Super Chef will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Super Chef expects the desired candidate to have the following educational requirement:  10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Super Chef expects the candidate to have the following skills: Restaurant experience, South indian.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flat +05 , Bwing Green Park, Raheja Estate, Kulupwadi, Borivali East, Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Super Chef expects the candidate to work for the following hours: 07 am - 10 pm | Monday to Sunday                  
                                    
                  
Read more