Sponsored
Verified Job Receptionist

Cctv Technician

Jaipur, Rajasthan
views
Receptionist
#473177
Remote / WFH

Job Description

Salary Range :
Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Shyam Nagar

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm Monday to Saturday

Additional Info
Install And Configure Cctv. Cabling, Repairing And Maintenance Work. CCTV Skills Needed : Computer Repair, Electrician

More info about Cctv Technician Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lunik It will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lunik It expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lunik It expects the candidate to have the following skills: Cctv, Computer repair, Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +37, Devi Nagar, New Sanganer Road, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lunik It expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm Monday to Saturday.
View more Cctv Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Receptionist

More jobs you might like

Front Desk Receptionist sanjit Verified
Noida, Uttar Pradesh Receptionist

Salary Range : Rs. 16000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrang...

Posted 7h ago View Details
Receptionist Cum Typist sanjit Verified
Delhi, Delhi Receptionist

Salary Range : Rs. 7000 - Rs. 11000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female On...

Posted 7h ago View Details
Receptionist Cum Telecaller sanjit Verified
Delhi, Delhi Receptionist

Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 7h ago View Details
Dental Receptionist sanjit Verified
Gurgaon, Haryana Receptionist

Salary Range : Rs. 13000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 8h ago View Details
Receptionist/Manager sanjit Verified
Gurgaon, Haryana Receptionist

Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 70000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female O...

Posted 8h ago View Details
Administrative Receptionist sanjit Verified
Greater Noida, Uttar Pradesh Receptionist

Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Female On...

Posted 8h ago View Details