Sponsored
Verified Job Driver

Car Driver

Indore, Madhya Pradesh
views
Driver
#381141
Remote / WFH

Job Description

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Car Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. P D Nagar & Co will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. P D Nagar & Co expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3 Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. P D Nagar & Co does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 405 City Plaza 564, M G Road, , , M G Road, Indore - NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. P D Nagar & Co expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Driver Jobs in Indore →
Sponsored

Similar Openings in Driver

More jobs you might like

Driver | New Delhi krishna3 Verified
New Delhi, Delhi Driver

An alternative to traditional driving jobs in New Delhi. If you’re looking for driver jobs in New Delhi, give Uber a try instead. Get paid t...

Posted 7h ago View Details
Auto Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 18200 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 14h ago View Details
Uber Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 40000 - Rs. 42000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 14h ago View Details
Transport Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work ...

Posted 14h ago View Details
Company Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male On...

Posted 14h ago View Details