Salary Range :
Rs. 24000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Dwarka Sector 17
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Training Staff, Solving Customer Queries, Ensuring Food Quality And Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory.
More info about Cafe Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goregaon west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ease Connect HR Services Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more