Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work.
More info about this Bpo Executive / Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Birajdar And will provide a salary in the range of 1+000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Birajdar And expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Birajdar And does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hinjewadi,Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. Birajdar And expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more