Baking Quality Bakery Items, Decorating And Plating Desserts, Preparing Sweets And Ice-Cream, Maintaining High Quality Food And Service. Candidate Should Know To Prepare All Type Of Cakes, And Drawing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bakery
More info about this Bakery Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Old Kavery Bakery Sweets will provide a salary in the range of 40000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Old Kavery Bakery Sweets expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Old Kavery Bakery Sweets expects the candidate to have the following skills: Bakery.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Old Kavery Bakery Sweets expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KEB circle,Kolar bus stop, old madras road., Hoskote, Karnataka 562114.
8. What are the timings of this job?
Ans. Old Kavery Bakery Sweets expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Read more