Sponsored
Verified Job Back Office / Data Entry

Back offfice Executive

Kolkata, West Bengal
views
Back Office / Data Entry
#367339
Remote / WFH

Job Description

Apply
Back Office Executive
Y
Yuvaa E- Commerce (P) Ltd
Kolkata, West Bengal
Apply
₹15T–₹20T a month
Full–time
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. MS Power Point, Basic Excel, MS Word, Advanced Excel Skills Needed : Computer, Tally, Email

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Computer, Email, Ms power point, Ms word, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: PS Qube, Newtown, Kolkata 5th floor pincode 700161 Near- cc 2.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yuvaa E- Commerce (P) Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Back Jobs in Kolkata →
Sponsored

Similar Openings in Back Office / Data Entry

More jobs you might like

Back office, Non voice krishna3 Verified
Agra, Uttar Pradesh Back Office / Data Entry

Job descriptionPERMANENT WORK FROM HOME2023 graduate can also applyAn Urgent Requirement For graduates and under graduates for Back officeSa...

Posted 5h ago View Details
Office Assistant (back office) krishna3 Verified
Ajmer, Rajasthan Back Office / Data Entry

Roles and Responsibilities1. Receiving, processing, invoicing, and dispatch of sales orders.2. Passing relevant and proper entries in Order ...

Posted 6h ago View Details