Sponsored
Verified Job Work from home

Assistant Receptionist

Noida, Uttar Pradesh
views
Work from home
#442056
Remote / WFH

Job Description

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only

Work Arrangement :
Work From Home

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector 63 - Noida

Working Hours :
10:30 am - 5:00pm Monday to friday

Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Assistant Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prime Interior Designing will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prime Interior Designing does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prime Interior Designing expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 5:00pm Monday to friday
View more Assistant Jobs in Noida →
Sponsored

Similar Openings in Work from home

More jobs you might like

Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Job Description – Back Office Cum Accountant (Tally) Position: Back Office Cum Accountant Executive Company: OX Connections LLP Job Location...

Posted 8h ago View Details
R&D Intern - Nutra sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home 15000.00 ₹

R&D Intern – Nutraceuticals Location: Lower Parel, Mumbai Duration: 3- 6 Months Working Days: Monday to Friday About the Company : Plix ...

Posted 8h ago View Details
Mumbai, Maharashtra Work from home 25000.00 ₹

Respond to customer emails and queries promptly.  Provide accurate information and effective resolutions to customer concerns.  Maintain h...

Posted 8h ago View Details
Receptionist sachin Verified
Mumbai, Maharashtra Work from home

11 Jul 2026 Business Unit: Taj Lands End, Mumbai Department: Spa Job requisition ID: 3683 Description: About IHCL Indian Hotels Company Limi...

Posted 8h ago View Details