Sponsored
Verified Job Jobs

All Raunder Saif

Jaipur, Rajasthan
views
Jobs
#300554
Full Time

Job Description

Had Cook. More Than 2 Years Experience Compulsory. Bakery, Commi1, Desert, Fast Food, Head Chef, South Indian, Coffee-Tea-Juice, North Indian, Restaurant Experience Skills Needed : Chinese, Continental, Tandoor, Veg

More info about this All Raunder Saif Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krr restaurant &cafe will provide a salary in the range of 13000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Krr restaurant &cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krr restaurant &cafe expects the candidate to have the following skills: Bakery, Chinese, Coffee-tea-juice, Commi1, Continental, Desert, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krr restaurant &cafe expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A 27 arvind nagar near CBI fatak jagatpura jaipur rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krr restaurant &cafe expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 11pm Monday to Saturday
View more Raunder Jobs in Jaipur →
Sponsored

Similar Openings in Jobs

More jobs you might like

Ahmedabad, Gujarat IT / Software / Data Analyst

#1 Vinayak InfoSoft - SEO Company Ahmedabad, a trailblazer in search engine optimization in Ahmedabad with a legacy since 1999, is on the lo...

Posted 9m ago View Details
Ahmedabad, Gujarat Graphic / Web Designer

Lubi Group of Industries is a diversified engineering company with a strong presence across pumps, motors, electronics, EV solutions, valves...

Posted 10m ago View Details
Accountant Job In Ahmedabad krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Accounting - Finance

We have urgent vacancy for Accountant Executive, Sr. Accountant Executive in Maninagar – Ahmedabad location. Responsibilities • Assist in da...

Posted 13m ago View Details
Senior Document Controller krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

Company Description Arcedior is a global sourcing and design inspiration platform that supports diverse interior design, decoration, and fur...

Posted 17m ago View Details
Renewals Advisor (Ahmedabad) krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Other Jobs

SmartBear delivers application integrity for modern tech stacks, ensuring continuous, measurable assurance that software just works as inten...

Posted 18m ago View Details
Admin Executive Female krishna3 Verified
Ahmedabad, Gujarat Recruiter / HR / Admin

As an Admin Executive at Vinayak Infosoft, you are dedicated to ensuring the proper functioning of everyday office operations through admini...

Posted 19m ago View Details