Sponsored
Verified Job Driver

10 Wheeler Driver

Ajmer, Rajasthan
views
Driver
#341342
Remote / WFH

Job Description

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this 10 Wheeler Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aaradhana Travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aaradhana Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aaradhana Travels does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aaradhana Travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Aaradhana Travels
Kalwara jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aaradhana Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM Monday to Saturday
View more Wheeler Jobs in Ajmer →
Sponsored

Similar Openings in Driver

More jobs you might like

Driver | New Delhi krishna3 Verified
New Delhi, Delhi Driver

An alternative to traditional driving jobs in New Delhi. If you’re looking for driver jobs in New Delhi, give Uber a try instead. Get paid t...

Posted 4h ago View Details
Auto Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 18200 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 10h ago View Details
Uber Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 40000 - Rs. 42000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Mal...

Posted 10h ago View Details
Transport Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work ...

Posted 10h ago View Details
Company Driver Bhanu Verified
Gurgaon, Haryana Driver

Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male On...

Posted 10h ago View Details