Jobsiya Menu

Work From Home - Telecaller Wfh

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhiwandi

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
This Is A Commission-Based Position With Earning Potential Ranging From 30% To 50%. Applicants Are Required To Attend A Mandatory Education Affiliate Consultant Program. For More Info: Https://Pureprofessional.In. Skills Needed : Computer | Languages : Hindi, English This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Telecaller Wfh Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pure Professional will provide a salary in the range of 20000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pure Professional expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pure Professional expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pure Professional expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now