Jobsiya Menu

Work From Home - Curriculum Designer

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Education Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vikhroli West

Working Hours :
3 hours a day | Monday to Saturday | day shift

Additional Info
Deliver In-Depth Lessons On Specialized Subjects, Fostering Understanding And Critical Thinking. Create Assessments And Provide Feedback To Support Student Progress. Engage In Curriculum Development And Classroom Innovation. Curriculum Designer Openings. Maths, Science | Skills Needed : Computer | Languages : English This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Curriculum Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. INDIAN TALENT will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. INDIAN TALENT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. INDIAN TALENT expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Maths, Science.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. INDIAN TALENT expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | day shift.
Apply Now