Jobsiya Menu

Web Developer

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: MIS Executive

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Website Developing, Coding, Fixing Errors, Creating User Friendly Website. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Web, Front End, BackEnd, .Net, IOS, Java, Python | Skills Needed : Android, SEO, PHP

More info about this Web Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nishant will provide a salary in the range of 15000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nishant expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nishant expects the candidate to have the following skills: .net Android, Backend, Front end, Ios, Java, Php, Python, Seo, Web.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nishant expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-118, Jan path, Shyam Nagar, Jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nishant expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now