Jobsiya Menu

Water Purifier Technician

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Apply on WorkIndia.in
Water Purifier Technician
A
Ainnex Arrow
Jaipur, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
21 hours ago
₹8T a month
Full–time
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Aquaguard

More info about this Water Purifier Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ainnex Arrow will provide a salary in the range of 8000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ainnex Arrow expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ainnex Arrow expects the candidate to have the following skills: Aquaguard.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No. - 437, Super Market, Jaisingh Pura Khor, Jaipur - 302027 (Near Ramavtar Kirana Store).

8. What are the timings of this job?
Ans. Ainnex Arrow expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now