Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Basaveshwara Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Manage Warehouse Operations, Including Inventory Storage, Packing, And Dispatching. Optimize Space Utilization And Streamline Processes For Efficiency. Ensure Safety Protocols And Maintain Accurate Stock Records. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Basic Excel, Advanced Excel | Skills Needed : Email
More info about Warehouse Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. House Of Raadhya will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. House Of Raadhya expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. House Of Raadhya expects the candidate to have the following skills: Advanced excel, Basic excel, Email.
6. How much experience is required for this job?
Ans. House Of Raadhya expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Veena complex beside Pavitra paradise Basaveshwaranagar Bangalore 56007+.
8. What are the timings of this job?
Ans. House Of Raadhya expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read more