Jobsiya Menu

Urgent Swiggy +658680878 Delivery

Location: Mumbai, Maharashtra

Category: Delivery Boy Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sion

Working Hours :
Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT)

Additional Info
Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs.

More info about Urgent Swiggy +658680878 Delivery Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SWIGGY will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SWIGGY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SWIGGY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai All Location Candidate Choice..

8. What are the timings of this job?
Ans. SWIGGY expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT).
Apply Now