Jobsiya Menu

Ui|Ux Designer

Location: New Delhi, Delhi

Category: Web / Graphic Design Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Pira Garhi

Working Hours :
+:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off

Additional Info
Planning, Designing And Creating Ui/Ux Strategy On Photoshop, Creating Design Mockups, High Fidelity Wireframes. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Photoshop, Illustrator | UI-UX

More info about Ui/Ux Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Illustrator, Photoshop, Ui-ux.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Peeragarhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunshine Calling Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7pmPM | 2nd sat and last sat will be off Sun will be fixed off.
Apply Now