Jobsiya Menu

Two Wheeler Technician

Location: Bengaluru , Karnataka

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Repairing Bikes/Scooters. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Bike Servicing

More info about this Two Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Isw bike point will provide a salary in the range of 1000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Isw bike point expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Isw bike point expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Isw bike point expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Wanted experience two wheeler mechanic.

8. What are the timings of this job?
Ans. Isw bike point expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now