Jobsiya Menu

Two Wheeler Technician

Location: , Tamilnadu

Category: Technician Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing

More info about this Two Wheeler Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tirupur Auto Garage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the candidate to have the following skills: Bike servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Address: 486W+XFX, Bridge Colony, Tiruppur, Tamil Nadu 641607.

8. What are the timings of this job?
Ans. Tirupur Auto Garage expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now