Jobsiya Menu

Transportation Executive

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Adambakkam

Working Hours :
+ TO 10 HOURS DUTY / THREE SHIFTS | Monday to Saturday

Additional Info
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about Transportation Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Forza Enterprises Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Forza Enterprises Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Forza Enterprises Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Forza Enterprises Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: NO. 6 , JEEVAN NAGAR 2ND STREET ADAMBAKKAM - CHENNAI - 88.

8. What are the timings of this job?
Ans. Forza Enterprises Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: + TO 10 HOURS DUTY / THREE SHIFTS | Monday to Saturday.
Apply Now