Jobsiya Menu

Tender Executive

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Legal Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 25001 - Rs. 30001 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Nirman Nagar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
We Need Tender Executive For Production . Overseas The Preparation And Submission And Follow Up For Bids And Tenders. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Tender Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SSB Energy will provide a salary in the range of 25001 INR to 30001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SSB Energy expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SSB Energy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SSB Energy expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: plot number 8 ganesh vihar B nirman nagar jaipur rajasthan 30201+.

8. What are the timings of this job?
Ans. SSB Energy expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now