Jobsiya Menu

Telecaller

Location: Banglore, Karnataka

Category: Telecaller Jobs

Posted on: 2025/09/10

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Real Estate | Languages : English, Hindi, Kannada, Tamil, Telugu

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GK GEVELOPER will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GK GEVELOPER expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GK GEVELOPER expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Kannada, Real estate, Tamil, Telugu.

6. How much experience is required for this job?
Ans. GK GEVELOPER expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 07,MIG-1, K H B COLONY, Hoskote town, Bangalore -562114.

8. What are the timings of this job?
Ans. GK GEVELOPER expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Apply Now