Jobsiya Menu

Telecaller

Location: rajasthan, jaipur

Category: Telecaller Jobs

Posted on: 2025/09/10

Calling Customers And Informing Them About The Company'S Product/ Service, Receive Calls And Solve Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Telecaller Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Financial Lifeguard will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Financial Lifeguard expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Financial Lifeguard does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Financial Lifeguard expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vidhyadhar Nagar,Jaipur,Rajasthan,302032.

8. What are the timings of this job?
Ans. Financial Lifeguard expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now