Jobsiya Menu

Supervisor

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Sriperumbudur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines. More Than 2 Years Experience Compulsory.

More info about Supervisor Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pachai Amman Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pachai Amman Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pachai Amman Industries does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Pachai Amman Industries expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sriperumbudur, chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Pachai Amman Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now