Jobsiya Menu

Store Helper

Location: Ahmedabad, Gujarat

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Science City

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Assist In Daily Store Operations, Including Receiving And Stocking Merchandise, Maintaining Cleanliness, Supporting Customers, And Helping With Inventory Management. Must Be Reliable, Organized, And Able To Lift Moderate Weights. Stock Management

More info about Store Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DOLPHIN FIRE AND SAFETY will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DOLPHIN FIRE AND SAFETY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DOLPHIN FIRE AND SAFETY expects the candidate to have the following skills: Stock management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 405, Grace Business Hub, Sagar Sangit Cross Road, Kargil Petrol pump road, Science city, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. DOLPHIN FIRE AND SAFETY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now