Jobsiya Menu

Stock Manager

Location: Jaipur, Rajasthan

Category: Remote Jobs

Posted on: 2025/09/10

Responsible For Managing Stock, Handle Supplies, Ordering Stock, Check Receipt Make Sure Stock Is Readily Available Etc. Skills Needed : Computer

More info about this Stock Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Super V Market will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Super V Market expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Super V Market expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Super V market bhag singh ka churaha, Raja park, jaipur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Super V Market expects the candidate to work for the following hours: 11;:00 AM - +:00 PM | Monday to Saturday
Apply Now