Jobsiya Menu

South Indian Cook

Location: , Delhi

Category: Cook / Chef Jobs

Posted on: 2025/09/10

Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. More Than 2 Years Experience Compulsory. | South Indian

More info about this South Indian Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mystic grill will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mystic grill expects the desired candidate to have the following educational requirement: 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mystic grill expects the candidate to have the following skills: South indian.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Mystic grill expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurugram DLF.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mystic grill expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Apply Now