Jobsiya Menu

Service Engineer

Location: Chennai, Tamil Nadu

Category: Data Entry Jobs

Posted on: 2025/09/10

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Korattur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Operate Machinery And Oversee Production Processes To Ensure Quality Standards. Monitor Workflows And Address Technical Issues Promptly. Collaborate With Teams To Meet Production Targets And Timelines.

More info about Service Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. GS Medical Imaging Private Limited will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. GS Medical Imaging Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. GS Medical Imaging Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Korattur, chennai.

8. What are the timings of this job?
Ans. GS Medical Imaging Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Apply Now